Avaa valikko

Tue toimintaa

Haluatko tukea toimintaamme yhteistyökumppanina, lahjoittajana tai tanssin ystävänä?

Off/Balancen tavoitteena on merkittävä taiteellinen vaikutus ja näkyvyys. Ryhmän raikas näkemys taiteen tekemiseen ja ammattitaitoisesti luotu julkinen ilme on siivittänyt Off/Balancen nopeaan nosteeseen.

Taiteen rahoitus on kuitenkin niukkaa. Tanssitaiteessa rahoitus koostuu julkisesta tuesta, oman myynnin tuotoista ja säätiöiden myöntämistä avustuksista.

Olemme kiinnostuneita yhteistyökumppanuuksista, sponsoriyhteistyöstä ja lahjoittajien tuesta. Jos tavoitteenanne on vetovoimainen brändi, taiteen tukeminen ja yhteishankkeet luovat lisäarvoa imagollenne. Off/Balancen toiminnan arvot – vastuullisuus, merkityksellisyys, laadukkuus ja vuorovaikutteisuus – takaavat luotettavan kumppanuuden.

Yhdessä voimme tuottaa entistä enemmän iloa ja elämyksiä. Ota siis yhteyttä Off/Balancen tuottajaan:

Antti Lähdesmäki / antti(a)offbalance.fi / +358 50 360 2136

 

Vai haluatko liittyä Tanssiryhmä Off/Balance ry:n kannatusjäseneksi?

Kannatusjäseneksi voi liittyä yhdistys/yritys tai yksityishenkilö. Kannatusjäsenenä kuulet ensimmäisenä uusimmista teoksista, työpajoista ja muista uutisista. Olet myös oikeutettu alennushintaisiin esityslippuihin (ei koske festivaaliesityksiä), erikoishintaisiin tilausesityksiin sekä erikseen määriteltäviin alennuksiin työpajoista.

 

Kiitos!

Arvostamme suuresti kaikenlaista tukea ja kiinnostusta. Otathan yhteyttä tuottajaan, mikäli haluat olla mukana tukemassa tanssiryhmätoimintaa ja sen edistämistä kumppanin, sponsorin tai kannatusjäsenen roolissa.

Antti Lähdesmäki / antti(a)offbalance.fi / +358 50 360 2136